Din professionelle samarbejdspartner

Ejendomsadministration og udlejning

Søger du lejlighed til leje i Svendborg, Sønderborg, Hammel, Langeland, Sydfyn, Randers, Fredericia, Kværndrup eller Assens finder du måske din fremtidige lejebolig her.

Korsgade 1B, 3., 5700 Svendborg

Leje pr. md.

10462
lejlighed
5 vær.
169 m²
Savværksvej 6, 5932 Humble

Leje pr. md.

5625
Rækkehus
2 vær.
75 m²
Lohalsparken 40, 5953 Tranekær

Leje pr. md.

4600
Rækkehus
2 vær.
60 m²
Blækhatten 1c, 1. mf., 5220 Odense SØ

Leje pr. md.

4900
Lejlighed
1 vær.
49 m²
Hjortebakken 33, 8450 Hammel

Leje pr. md.

9400
Rækkehus
5 vær.
140 m²

Om SEVA

SEVA står for Svendborg Ejendoms- og Virksomhedsadministration. Vores kerneforretning er professionel administration af vores kunders ejendomme og selskaber, hvilket vi har specialiseret os i siden 2005 for at sikre en tryg og professionel drift og økonomistyring for udlejere… men vores ejendomsadministration er meget mere end bogholderi og opkrævning af husleje.

Hos SEVA hjælper vi alle slags mennesker og familier med at finde deres fremtidige lejebolig, i alle stadier af livet. Vi går ind til denne opgave med stor ansvarsfølelse, da vi véd, at hjemmet skal fungere som ens trygge base hvorfra ens verden går. Derfor går vi hos SEVA også gerne en ekstra mil for, at vores lejere har de bedste forudsætninger for at føle sig velkommen og hjemme i sin bolig. 

 

Vi ser altid vores lejere i øjnene, går selv i ’marken’ og holder fremvisninger samt ind- og fraflytningssyn, så både lejere og udlejere er trygge i, at indgå i et samarbejde – for lige så vel som udlejere ønsker sig gode lejere, så véd vi, det ikke kun kræver nymalede vægge og en opvaskemaskine at føle sig tryg i eget hjem, men at en stor del i særdeleshed også ligger i, at have en god udlejer. Dét bestræber vi os hver dag på at efterleve.

 

I vores daglige arbejde og mødet med lejerne, hvad end det er i forbindelse med ind- og udflytning, over mail eller i telefonen gør vi det altid med ’SEVA’-værdier for øje: 

Sandfærdighed, Engagement, Venlighed og Anbefalelsesværdighed – dét er SEVA’s sande DNA!

 

Mandag – torsdag

9:00 – 14:00

Fredag – Søndag

lukket